Cum să alegeti masina de tuns iarba?

Pentru a alege corect o mașină de tuns iarba care sa corespunda nevoilor dumneavoastră, trebuie să analizati următoarele trei criterii:

SUPRAFATA GAZONULUI

Primul criteriu important pentru alegerea mașinii este chiar dimensiunea gazonului pe care doriți să îl tundeți. Modelele Villager ale mașinilor electrice, cu acumulator și motoare mici sunt foarte potrivite pentru întreținerea gazoanelor mici și mijlocii cu suprafațe pana la 800 m². Pentru întreținerea gazonelor medii cu suprafațe de pana la 1500 m² recomandăm modele cu dimensiuni mai mari (de la 46 cm până la 56 cm), cu sau fără funcții suplimentare cum ar fi colectorul sau sursa de alimentare individuala. Pentru suprafete mari cu dimensiuni până la 5000 m² se recomandă unul dintre cele cinci tractorase de tuns iarba, cu un număr mare de accesorii.
Deci, suprafata este importantă!

ELECTRICA SAU PE BENZINA

Cel de-al doilea criteriu este alegerea tipului motorului masinii de tuns iarba. În caz că aveți gazon cu dimensiuni mai mici fără multe obstacole pentru cablul de curent atunci cea mai bună alegere este masina de tuns electrică Villager. Dacă nu vă plac zgomotele și cablurile și aveți gazon cu dimensiuni mici atunci masinile de tuns cu acumulator sunt potrivite pentru dumneavoastră. Pentru gazoane mai mari care solicita mai mult timp binenteles că recomandăm una dintre masinile de tuns cu motor pe benzină. Gama noastra larga de motoare, latimile multiple de taiere si accesoriile suplimentare vor satisface nevoile celor mai exigenti utilizatori.
Oferta este variata!

COLECTAREA, EVACUAREA LATERALĂ SAU MULCIREA
 
Majoritatea masinilor de tuns iarba Villager sunt echipate cu colector de iarbă, iar unele dintre acestea, cu set pentru mulcire si opțiunea de descarcare laterală. Prin urmare este foarte important să doriți ca masina dumneavoastră de tuns să colecteze iarba tăiată, sau cu un set special de mulcire să toace iarba taiată până la cele mai fine particule care se vor împrăștia pe gazonul tuns. În acest fel veți obține un gazon sănătos și rezistent. Daca colectarea nu este necesară, iar terenul pe care este amplasat gazonul nu este chiar ideal atunci una dintre masinile de tuns iarba Villager cu opțiunea de descarcare laterala este ideala pentru dumneavoastră.
Alegerea este a dumneavoastra!
Distribuiți postarea:
public.blogSidebar
Top