Motofierăstrăul

Motofierastraiele Villager® oferă performanțe avansate, funcționare confortabilă, calitate și durabilitate. Întreaga gama este optimizată astfel încât, în funcție de tipul și scopul exploatării, să ofere cea mai bună soluție tuturor potentialilor utilizatori.
 
Pentru a alege fierastraul potrivit trebuie să examinați următoarele criterii:

1. ELECTRIC SAU BENZINA

Primul criteriu important în alegerea unui fierastrau este dacă doriți unul cu motor termic sau unul cu motor electric. Ambele au avantajele lor, astfel încât nu există doar un răspuns corect. Dacă locuiți într-un mediu urban, și nevoia de a folosi fierăstrăul pentru a tăia lemne de foc este mica, aveti acces la electricitate în orice moment și nu doriti sa faceti zgomot - fierastraiele electrice Villager® sunt solutia potrivita pentru dumneavoastra. Dacă intenționați să vă ocupați intensiv de tăierea lemnului, de pregătirea lemnului de foc și a lemnului pentru construcții, atunci pentru dvs. avem o gamă largă de fierăstraie cu lanț, cu diferite forțe și scopuri. Dumneavoastra decizi!

2. SCOPUL
Scopul și metoda utilizării fierăstrăului sunt determinate de alegerea dvs. Dacă intenționați să vă ocupați de tăierea copacilor cu un volum si lungime mai mare, atunci trebuie să luați în considerare un fierastrau cu putere mai mare, cu un set de tăiere mai lung. Dacă pregătiți  lemne de foc, există fierăstraie cu două bare, cu mai puțină putere și o lungime mai mică a ghidajului și lanțului. Dacă intenționați să vă ocupați, de exemplu de tăierea copacilor și tăierea lemnului de foc subțire sunt recomandate fierastraiele cu lanțuri cu motor pentru o singură mână. Alegerea este a dumneavostra!

3. UTILIZAREA - FRECVENȚA
Frecvența utilizării unui fierăstrău este un criteriu foarte important atunci când alegeti produsul potrivit. Dacă intenționați să il utilizați de mai multe ori în sezon, atunci vă recomandăm unul din produsele din gama Orange. Pe de altă parte, dacă utilizarea este intensiva pe tot parcursul anului, atunci pentru dvs. recomandam niste fierastraie puternice din gama Black. Linia Black și Orange nu numai că fac distinctie de culoare, ci aduc si o serie de soluții tehnice, de alegere a componentelor, materialelor și seturilor de tăiere. Black sau Orange?