Politica de confidențialitate

Ne angajăm și respectăm dreptul la confidențialitatea clienților noștri. Această politică de confidențialitate explică modul de colectare, stocare și utilizare a informațiilor personale atunci când vizitați site-ul nostru.

Sarcina noastră principală este de a vă proteja informațiile personale în timpul vizitei site-ului nostru. Dorim să vă informăm cu privire la informațiile despre protecția datelor personale cu privire la informațiile pe care Villager S.R.L. le colectează în timpul vizitei dvs. pe site-ul nostru și a modului în care sunt utilizate.

Sunteți de acord că în timpul vizitei dvs. pe site-ul nostru www.villager-tools.ro se pot colecta informații generale care nu sunt utilizate ca informații personale (ceea ce înseamnă că aceste informații nu sunt înregistrate) . Serverele Web utilizate în acest scop pot colecta următoarele informații: numele furnizorului dvs. de servicii de Internet, pagina web pe care ați vizitat-o, site-urile web pe care le vizitați pe site-ul nostru, adresa dvs. IP și așa mai departe. Aceste informații sunt analizate în formă anonimă și sunt utilizate exclusiv pentru a perfecționa website-ul nostru în ceea ce privește atractivitatea, conținutul și funcționalitatea.

Vă rugăm să citiți cu atenție această politică de confidențialitate înainte de a începe să utilizați site-ul nostru, deoarece termenii acestei politici de confidențialitate se vor aplica pe dvs. atunci când vizitați site-ul nostru. Vă recomandăm să imprimați și să păstrați o copie a acestei politici de confidențialitate pentru utilizare ulterioară.

Prin accesarea, căutarea și utilizarea site-ului nostru, recunoașteți faptul că acceptați această Politică de confidențialitate și sunteți de acord cu termenii ei. Dacă nu doriți ca datele dvs. să fie utilizate în conformitate cu această Politică de confidențialitate, nu trebuie să utilizați site-ul nostru.

Utilizarea site-ului dvs., inclusiv orice interogare, este guvernată de termenii  afacerii noastre, precum și de termenii de utilizare a site-ului, toate fiind afișate pe site. Vă rugăm să aveți timp să le citiți cu atenție, deoarece conține termeni și condiții importante care se aplică în cazul dvs.

Cine suntem noi?

În sensul Legii privind protecția datelor cu caracter personal, datele dvs. personale sunt colectate și prelucrate de către Villager S.R.L.

Ce tip de informații colectăm?

Când vizitați site-ul nostru, sunteți de acord că putem colecta:
informații precum adresa IP, tipul și versiunea browserului dvs. și alte informații anonime
informațiile pe care le colectăm în timpul utilizării și vizitei site-ului nostru, pentru a ne ajuta să îmbunătățim site-ul nostru și serviciile pe care vi le oferim.
Informațiile dvs. personale, cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail atunci când v-ați înregistrat pe site sau când ne-ați trimis o interogare.

Prima dată când vă înregistrați pe website (chiar dacă nu v-ați înregistrat înainte), vom știa cine sunteți și vom putea lega informațiile pe care le colectăm privind activitățile dvs. (prin Internet, telefoane, computere, tablete etc.) cu dumneavoastră.

Informațiile de identificare personală sunt colectate numai dacă sunt furnizate în timpul înregistrării, prin completarea formularului sau prin trimiterea de e-mailuri, precum și prin trimiterea altor întrebări sau solicitări. Datele cu caracter personal colectate sunt păstrate și sunt disponibile pe bază personală, pe baza subiectului sau altă bază, în baza de date, iar responsabilul de datele este responsabil pentru administrarea acestea. Metoda de utilizare a bazei de date și a informațiilor colectate în modul descris este astfel încât acestea să rămână în compania Villager SRL.
În acest sens, prin înregistrarea pe portalul dvs., sunteți, ca și client-utilizator, de acord cu faptul că Villager S.R.L. colectează și procesează următoarele date (denumite în continuare: prelucrarea datelor): informațiile dvs. personale enumerate în formularul de înregistrare și informații despre ) interogări.

Consimțământul menționat anterior pentru prelucrarea datelor este dat în scopul de a cunoaște Villager S.R.L cu obiceiurile dvs. de cumpărături, în scopuri informative, precum și pentru celelalte nevoi legate de afaceri.
În calitate de vizitator, sunteți familiarizat cu dreptul de a retrage această declarație de aprobare în orice moment. Prin retragerea declarației de conformitate în ansamblul său, prelucrarea datelor dvs., precum și înregistrarea la noi va înceta .
În calitate de vizitator, sunteți familiarizat cu dreptul de a retrage o parte din această declarație de procesare a datelor în orice moment.
După cum am afirmat, vizitatorul are dreptul de a revoca în orice moment un consimțământ scris cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. În acest scop, este suficient să trimiteți un e-mail la adresa de e-mail de contact info@villager.si

Ce facem cu informațiile pe care le colectăm?

Principalul motiv pentru care folosim astfel de informații (informațiile personale) este să vă oferim produse și servicii excelente, precum și să vă informăm despre calitatea produselor și serviciilor noastre sau să vă oferim posibilitatea de a fi informați cu privire la orice informații suplimentare referitoare la Agromarket S.R.L.
De asemenea, folosim astfel de informații:
- să răspundem la întrebările dvs.;
- la dezvoltarea și îmbunătățirea produselor și serviciilor noastre;
- pentru statistici, studii de piață, testare și scopul cercetării pentru a gestiona site-ul nostru și pentru propriile noastre
afacerile interne;
- pentru a îmbunătăți website-ul nostru, precum și pentru a vă asigura că conținutul prezentat pe Website este
cea mai eficientă modalitate de a vă aplica pentru dvs. și pentru computer, telefon, tabletă etc.
- să vă informăm despre modificările de pe site-ul nostru sau despre schimbările din serviciile noastre;
- măsurarea și evaluarea eficienței publicității produselor noastre;
- să vă furnizăm informații despre produse sau servicii despre care considerăm că vă interesează.

Sunteți de acord că putem păstra copii ale oricărei corespondențe pe care ne-o trimiteți și vom păstra și reține informațiile privind înregistrarea dvs. Orice informații personale pe care le furnizați și orice informații din care vă putem identifica, le rezervăm și deținem în conformitate cu Legea privind protecția datelor cu caracter personal.

Cu cine împărtășim aceste informații?

Nu vom transfera în niciun fel informațiile dvs. personale către terțe părți nici noi nici persoanele care procedează conform instrucțiunilor noastre, iar noi putem împărtășii informațiile personale doar cu companiile înrudite și cu terții selectați care ne furnizează servicii (cum ar fi agenția care se ocupă de marketingul direct), care va utiliza aceste informații doar pentru a furniza serviciile pe care le-am solicitat. Companiile pe care le implicăm în afacerea noastră pe orice bază pot utiliza informațiile dvs. personale strict conform instrucțiunilor noastre și nu pot fi utilizate în alte scopuri decât în anumite cazuri, dar numai în baza legii sau la cererea autorității de stat competente.
De asemenea, solicităm tuturor persoanelor cu care cooperăm să vă tratăm informațiile personale ca fiind confidențiale și în conformitate cu toate reglementările aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal.

Unde păstrăm datele dumneavoastre?

Datele pe care le colectăm de la dvs. pot fi transferate sau salvate de terțe părți selectate. Introducând informațiile dvs. personale, sunteți de acord cu această transmisiune, stocare și prelucrare a datelor. Vom lua toate măsurile rezonabile pentru a vă asigura că datele dvs. sunt tratate ca date confidențiale și în conformitate cu această politică de confidențialitate.

Datele dvs. personale pe care le stocăm, le păstrăm atâta timp cât este nevoie pentru a furniza serviciile pe care le-ați solicitat sau pentru care ne-ați dat permisiunea, cu condiția ca aceasta să nu contravine reglementărilor în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal.

Compania Villaged S.R.L. , administratorul de date sau persoana care este responsabilă  de prelucrare a datelor, se angajează tehnic, cu personalul și va prelua unele măsuri de securitate organizatorice pentru a proteja informațiile pe care le-ați pus la dispoziție de utilizarea incorectă, cu rea-credință, accidentală sau intenționată, pierderea, distrugerea, alterarea sau accesul la acestea de către persoane neautorizate. În cazul colectării și prelucrării datelor cu caracter personal, informațiile vor fi transmise într-o formă codificată pentru a preveni utilizarea lor abuzivă de către terți. Măsurile noastre de securitate a datelor sunt verificate în mod constant în conformitate cu realizările tehnice.

Din păcate, transmiterea de informații prin Internet nu este în întregime sigură. Deși vom face tot posibilul, în orice caz, a proteja informațiile personale, nu putem garanta securitatea și transmiterea în siguranță a oricăror date care sunt transmise pe site-ul nostru sau de pe site-ul nostru și fiecare descărcare de date este pe propriul risc

Fishing (furtul de date)

Fishing este un termen care indică o încercare de a fura date personale de utilizator sau informații despre contul său. Fisherii folosesc e-mailuri false care conduc utilizatorul la site-uri falsificate unde un utilizator, bazat pe o astfel de înșelătorie, introduce informațiile personale, cum ar fi numerele cărților de credit, numele de utilizator sau parolele, iar aspectul site-ului creează o concepție greșită că utilizatorul se află pe site-ul dorit.


Dacă primiți astfel de mesaje sau dacă cineva vă cere ca parola , afirmând că lucreză pentru noi, vă rugăm să raportați această situație prin intermediul formularului nostru de contact de pe site sau direct la adresa companiei info@villager.si

Cum să faceți acces sau să primiți o copie a datelor pe care le-am colectat?

Dumneavoastră, în calitate de utilizator, aveți dreptul să cereți de la operatorul de date să vă informeze complet și sincer despre prelucrarea datelor cu caracter personal, să verificați datele colectate referitoare la dvs., să le copiați, în conformitate cu Legea privind protecția datelor cu caracter personal și reglementările afiliate. Administratorul de date este obligat să vă rezolve fără întârziere solicitarea de informații și de verificare  în termen de cel târziu 15 zile de la data depunerii cererii.

De asemenea, aveți dreptul să verificați, să corectați, să actualizați, să completați sau să ștergeți datele pe care le păstrează persoana responsabilă de prelucrarea datelor în legătură cu dvs., dacă, în opinia dvs., acestea sunt depășite sau incorecte. În acest scop, este suficient să trimiteți modificările adresei de e-mail de contact sau persoanei responsabile de prelucrarea datelor la adresa de e-mail: info@villager.si

Conectarea cu alte website-uri

Este posibil să vă conectați la alte website-uri care nu sunt sub controlul nostru și la care nu avem nicio influență. După ce părăsiți site-ul dvs., sunteți de acord că nu putem fi responsabili pentru protecția, siguranța, confidențialitata etc. pentru oricedate sau informații pe care le-ați primit de la astfel de site-uri.

Modificările în politica noastră de confidențialitate

Orice concordare sau modificare pe care o vom introduce în această politică de confidențialitate va fi publicată pe site-ul nostru și este recomandat să îl verificați din când în când.
Sunteți de acord că ne rezervăm dreptul de a face schimbări adecvate în orice moment, de asemenea, în cazul unei schimbări a reglementărilor pozitive.
Dacă aveți o problemă, o întrebare sau o idee, vă rugăm să contactați cu propunerile dumneavoastră. Datorită dezvoltării continue a Internetului, este necesar să se adapteze ocazional Declarația de protecție a datelor cu caracter personal.

Cum să ne contactați?

Dacă aveți întrebări legate de Politica de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la Villager S.R.L.
Kajuhova ulica 32P, Ljubljana Moste, Slovenia, sau la adresa noastră de e-mail de contact: info@villager.si

Top