INREGISTRAREA PRODUSULUI

Va mulțumim pentru ca ați ales un produs Villager.

Produsul dvs poate fi înregistrat printr-un online formular.

In acest document puteți citi instrucțiune cum sa găsiți numărul de serie și marcajul modelului.

Observație:

  • Înregistrarea trebuie să fie finalizată în termen de 60 de zile de la data achiziției pentru a primi o garanție de 3 ani. Eligibilitatea legală pentru dispozitivul achiziționat este de 24 de luni. Prin înregistrarea cumpărătorul obține drept de 12 de luni suplementare, adică de 3 ani de la data achiziționării înscrise în bonul fiscal.
  • Garanția de 3 ani a produsului se aplică tuturor mașinilor și instrumentelor electrice Villager, cu excepția bateriilor Villager / FUSE.
  • Garanția mărfurilor de 3 ani este valabilă în următoarele condiții: prin depunerea facturii originale a vânzătorului, prin depunerea unei declarații de conformitate (livrată cu dispozitivul achiziționat), prin depunerea unei adeverințe de garanție, adică înregistrare, folosind mărfurile în scopul prevăzut și în conformitate cu manualul de instrucțiuni. reparații, înlocuirii sau demontarea piese sau întregul aparat exclusiv în atelierele de reparații autorizate, instalând și folosind doar piese de schimb originale.
  • Agromarket doo își rezervă dreptul de a nu prelungi garanția dacă ulterior se stabilește că aceasta adeverința de garanție a fost emisa pe baza informațiilor nevalide și incorecte privind utilizatorul, data și locul cumpărării, precum și pe dispozitivul înregistrat, în același timp dacă informațiile din aceasta adeverința diferă de date din contul fiscal.
  • Garantia extinsa este valabila doar pentru persoanele fizice.
  • Pentru informații suplimentare: registration@villager.eu
Product registration form

Top